Oksene kjøper fall i Bitcoin og noen få altcoins, noe som tyder på at investorstemning er fortsatt positiv.

Den grunne tilbaketrekningen i Bitcoin (BTC) etter nyheten om CFTCs regulatoriske angrep på BitMEX og den sene kunngjøringen om at USAs president Donald Trump testet positivt for koronavirus, viser at den underliggende følelsen fortsatt er bullish.

Vanligvis er mest skade i slike perioder med negativ nyhetsstrøm forårsaket av kvadrering av gjeldede posisjoner. Data viser at Bitcoin futuresvolum og åpen interesse har falt siden det traff toppen i begynnelsen av september.

Dette betyr at det var færre lange posisjoner som måtte kvadreres i en hast, og det kan også forklare hvorfor en skarpere krasj ble unngått.

Selv om Bitcoin i stor grad har vært rekkevidde de siste ukene, viser data i kjeden en kraftig tilstrømning av nye deltakere. Analytikere ser på denne brukerveksten som positiv fordi det antyder at nye handelsmenn anser Bitcoin som en butikk med verdi.

Tradere kan se etter kryptovalutaene som spretter raskt tilbake fra den nåværende svakheten, fordi det viser sterkt kjøp på fall. La oss analysere topp 10-kryptovalutaene for å oppdage kritiske støtte- og motstandsnivåer.

BTC / USD

Bitcoin vendte igjen retningen fra nær $ 11 000 den 1. oktober, noe som viser at bjørnene aggressivt forsvarer sonen mellom det 20-dagers eksponensielle glidende gjennomsnittet ($ 10 704) og det 50-dagers enkle glidende gjennomsnittet ($ 11 017).

Prisaksjonen de siste dagene har dannet et symmetrisk trekantmønster som viser ubesluttsomhet blant oksene og bjørnene om neste retningsbevegelse. Denne usikkerheten kan løses etter at prisen går over eller under trekanten.

De gradvis nedadgående glidende gjennomsnittene og den relative styrkeindeksen i det negative territoriet antyder at bjørn har en liten fordel.

Hvis BTC / USD-paret bryter og lukkes (UTC-tid) under trekanten, vil det antyde at bjørnene har overmannet oksene. Selgerne vil da prøve å bryte den kritiske støtten til $ 9 835, og hvis de lykkes, kan det falle til $ 9 000 på kortene.

Den lange halen på dagens lysestake viser imidlertid at oksene akkumuleres på fall til den oppovergående linjen. De vil nå prøve å skyve prisen over motstandslinjen i trekanten.

Hvis de lykkes, kan paret møte mindre motstand på $ 11 178, men hvis oksene kan presse prisen over dette nivået, er et rally til $ 12 460 mulig.

Det er vanskelig å forutsi retningen til utbruddet med sikkerhet, derfor er det bedre å vente til utbruddet skjer før du tar store innsatser.

ETH / USD

Oksene hadde presset Ether (ETH) over nedadgående linje 1. oktober, men de kunne ikke opprettholde de høyere nivåene. Dette kan ha tiltrukket seg gevinstbooking av kortsiktige handelsmenn som trakk prisen ned under 20-dagers EMA ($ 358).

De gradvis nedadgående glidende gjennomsnittene og den relative styrkeindeksen i den negative sonen antyder at selgere har overtaket.

Imidlertid viser de to foregående skarpe sprettene fra støttesonen på $ 308.392 at oksene akkumulerer aggressivt nærmere dette nivået. Derfor kan kjøperne igjen bruke de nåværende fallene til å kjøpe.

Et brudd på 20-dagers EMA vil være den første indikasjonen på at korreksjonen kan være over. Omvendt kan en pause under $ 308,392 signalisere starten på en dypere korreksjon til $ 240.

XRP / USD

XRPs unnlatelse av å heve seg over 20-dagers EMA ($ 0.241) kunne ha tiltrukket seg profittbooking av de aggressive oksene og kortslutning av bjørnene. Nedadgående glidende gjennomsnitt og RSI i negativ sone antyder at selgerne har overtaket.

Hvis bjørnene synker XRP / USD-paret under støttesonen $ 0,2295– $ 0,219712, kan nedtendensen gjenopptas. Den neste støtten på ulempen er på $ 0,19.

Imidlertid vil oksene sannsynligvis forsvare støttesonen aggressivt og gjøre et nytt forsøk på å presse prisen over 20-dagers EMA og nedadgående linje. Hvis de lykkes, kan det signalisere en mulig trendendring.

BCH / USD

Bitcoin Cash (BCH) slo seg ned fra rett under nedtrendelinjen 1. oktober og har fortsatt sin nedadgående marsj mot den kritiske støtten på $ 200.

Den gjentatte prøven av et støttenivå innen et kort intervall har en tendens til å svekke det. En sammenbrudd og lukking (UTC-tid) under $ 200 kan føre til salg av panikk og øke muligheten for et dypere fall til $ 140.

I motsetning til denne antagelsen, vil prisen antyde at oksene akkumuleres på lavere nivå, hvis prisen dukker opp fra dagens nivåer eller spretter seg kraftig fra $ 200-støtten.

En breakout and close (UTC-tid) over downtrend-linjen vil være det første tegnet på styrke, og et break over $ 242 vil øke muligheten for et rally til $ 280.

BNB / USD

Binance Coin (BNB) gikk ned fra rett over 61,8% Fibonacci retracement nivå på $ 29,0886 den 1. oktober. Det positive tegnet er imidlertid at oksene ikke har tillatt at prisen holder seg under 20-dagers EMA ($ 26.37)

Det stigende glidende gjennomsnittet og RSI i den positive sonen antyder at fordelen er med oksene. Hvis kjøperne kan skyve BNB / USD-paret over nedadgående linje og overheadmotstanden til $ 29,5646, kan opptrenden gjenopptas.

I motsetning til denne antagelsen, hvis bjørnene synker BNB / USD-paret under glidende gjennomsnitt, vil det øke muligheten for en dypere korreksjon til $ 22,20.

DOT / USD

Oksene forsøkte å presse Polkadot (DOT) over 20-dagers EMA ($ 4,49) 1. oktober, men mislyktes. Dette har trukket prisen ned til den kritiske støttesonen på $ 3,90– $ 3,5321.

Nedgangen 20-dagers EMA og RSI i den negative sonen antyder at veien med minst motstand er mot nedsiden.

Hvis bjørnene kan synke DOT / USD-paret under støttesonen, er en nedgang til $ 2,782 og under den til $ 2 mulig.

Imidlertid, hvis paret kommer tilbake fra støttesonen, vil oksene gjøre et forsøk på å presse prisen over 20-dagers EMA og overheadmotstanden til $ 4,6112. Hvis de lykkes, vil det åpne dørene for å flytte til $ 5,5899.

LINK / USD

Chainlink (LINK) har brutt seg under $ 9,3771-støtten, og hvis bjørnene kan opprettholde de lavere nivåene, er det mulig å prøve på nytt på $ 6,90. Nedadgående glidende gjennomsnitt og RSI nær 40 antyder at veien med minst motstand er mot nedsiden.

Hvis bjørnene synker prisen under $ 6,90, kan nedturen fortsette, og neste støtte er på $ 5,70.

Oksene må bryte nedre høye og lavere lave formasjoner ved å presse prisen over $ 11,1990 for å signalisere en mulig endring i trenden.

Hvis de er i stand til å oppnå dette, kan LINK / USD-paret starte en ny opptrend over nedadgående linje.

CRO / USD

Bjørnene prøver å synke og opprettholde Crypto.com Coin (CRO) under den kritiske støtten til $ 0,144443. Hvis de lykkes, vil det fullføre et synkende trekantmønster, som er et reverseringsoppsett.

Den nedoverskrånende 20-dagers EMA ($ 0,154) og RSI under 40 antyder at veien til minst motstand er mot ulempen. Under $ 0.144743 kan CRO / USD-paret falle til $ 0.124129 og deretter til mønstermålet på $ 0.10607.

Denne bearish visningen blir ugyldig hvis paret spretter seg tilbake til $ 0.144743 og stiger over glidende gjennomsnitt. Mislykket med et bearish oppsett betraktes som et bullish tegn, og derfor er det sannsynlig at det er over 50-dagers SMA en omprøving av $ 0.183416– $ 0.191101-sonen.

BSV / USD

Bitcoin SV (BSV) klatret over downtrend-linjen 30. september og 1. oktober, men begge dager kunne oksene ikke fjerne 50-dagers SMA ($ 178), noe som antyder at bjørnene forsvarer denne motstanden.

Unnlatelsen av å fjerne hindringen på 50-dagers SMA kunne ha tiltrukket fortjeneste booking av kortsiktige handelsmenn og kortslutning av de aggressive bjørnene.

Som et resultat har BSV / USD-paret igjen dyppet under 20-dagers EMA. Bjørnen vil nå igjen prøve å utfordre støttesonen $ 146,20– $ 135.

Hvis de er i stand til å senke prisen under denne sonen, kan paret synke til $ 100. Denne bearish visningen blir ugyldig hvis paret dukker opp og opprettholder over $ 180.

LTC / USD

Litecoin (LTC) brøt over 20-dagers EMA ($ 46,83) 1. oktober, men klarte ikke å stige over nedadgående linje. Dette kunne ha ført til fortjenestebestilling fra kortsiktige handelsmenn og har trukket prisen under 20-dagers EMA.

Den lange halen på dagens lysestake antyder imidlertid at oksene kjøper på fall. Kjøperne vil igjen prøve å skyve prisen over nedadgående linje.

Hvis de lykkes, kan LTC / USD-paret gå opp til 50-dagers SMA ($ 52,51), og hvis dette nivået er skalert, kan rallyet strekke seg til $ 64.

Denne bullish visningen blir ugyldig hvis paret slår seg ned og bryter under støttesonen $ 41,6298– $ 39. Et slikt grep kan starte en ny nedadgående trend.

Kommentare geschlossen