Et amerikansk forsikringsselskab med en generel investeringskonto på $ 225 milliarder har tilsluttet sig BTC-vognen med et køb til en værdi af $ 100 millioner.

Massachusetts Mutual Life Insurance Company blev grundlagt i 1851 og er et amerikansk-baseret gensidigt firma med over fem millioner kunder. Springfield, Massachusetts-hovedkvarter, er det seneste traditionelle finansielle selskab, der har tildelt store dele i den primære kryptokurrency.

Wall Street Journal rapporterede tidligere i dag, at forsikringsselskabet havde købt $ 100 millioner i bitcoin til sin generelle investeringskonto.

MassMutual ansat tjenesterne fra den New York-baserede fondsforvalter NYDIG. Derudover erhvervede forsikringsselskabet en minoritetsandel på 5 millioner dollars i NYDIG.
Rapporten anførte, at BTC-købet er en del af MassMutuals strategi om at „udnytte nye muligheder, mens vi fortsætter med at diversificere sin portefølje. Virksomheden bemærkede også, at det at have en eksponering for Bitcoin Revolution vil give det „målt men meningsfuld eksponering for et voksende økonomisk aspekt af vores stadig mere digitale verden.“

NYDIG-grundlægger og bestyrelsesformand Ross Stevens sagde, at andre forsikringsselskaber også har udtrykt interesse for at købe bitcoin, mens nogle få allerede har gjort det gennem hans firma.

Interessen for BTC fra virksomheder uden for kryptokurrencyindustrien er steget i 2020 og især de sidste par måneder. Forud for MassMutual købte virksomheder som den NASDAQ-noterede MicroStrategy og Jack Dorsey’s Square også millioner af dollars i bitcoin.

Noget overraskende har den voksende efterspørgsel efter den primære kryptovaluta fra lignende virksomheder og berømte investorer som Paul Tudor Jones III og Stan Druckenmiller påvirket BTC’s pris. Aktivet er næsten fordoblet i værdi siden begyndelsen af ​​oktober.

Kommentare geschlossen